Ida-Marie - Hudterapeut

Ida-Marie er utdannet hud og kroppsterapeut og har over 6 års erfaring i bransjen. I dag er Ida-Marie salongsjef i salongen vår på Vika. Gjennom mange års erfaring har Ida-Marie blitt en racer i alle behandlingene hun tilbyr og ønsker alltid å lære seg å mestre noe nytt. Ida-Marie tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie.

“Min favoritt behandling er kjemisk peel fordi alle er så ulike og ønsker å oppnå forskjellige resultater. Det å skreddersy behandlinger og hjemmeprodukter/hudrutine til hver enkelt kunde er så givende fordi man virkelig ser resultater”

Stavi - Hudterapeut

Stavi er utdannet hudpleier fra Hellas og har jobbet i bransjen i over 7 år. Tidligere har hun jobbet på flere spa i både Hellas og London. I dag er hun salongsjef på salongen vår i Markveien. Stavi liker å jobbe i skjønnhet- og velværebransjen siden hun etter hver behandling kan se både fysisk og psykisk endring hos kunden. Hun forteller at det å gjøre noens dag er utrolig givende og gjør at det er gøy å gå på jobb. Stavi tilbyr manikyr, pedikyr, bryn, vipper, voksing og hudpleie.

“Jeg er veldig glad i å gi skreddersydde råd til kundene min når det gjelder deres hud og min yndlings behandlingen min er derfor ansiktsbehandlinger”

Lisbeth - Hudterapeut

Lisbeth er utdannet hudpleier og har over 10 års erfaring fra bransjen. Lisbeth er veldig interessert i helse, trening og skjønnhet, og holder seg oppdatert på det meste som skjer i bransjen. Lisbeth trives godt med ansvar og er salongsjef på Valkyrien. Brasiliansk voksing er en behandling Lisbeth har hatt mange faste kunder på helt siden hun begynte å tilby det for nesten 10 år siden. Lisbeth tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie.

“Min favorittbehandling er brasiliansk voksing fordi behandlingen er rask og morsom å gjennomføre. Jeg er også veldig glad i medisinsk hudpleie med blant annet kjemisk peeling og microneedling”

Adela - Hudterapeut

Adela er utdannet hudterapeut fra Hellas og har over 5 års erfaring fra bransjen. Før Adela flyttet til Norge jobbet hun i mange år på spa i Hellas. Det Adela liker best med å være hudterapeut er det “ansvaret” man har når det kommer til å få frem det beste i hver eneste kunde. Adela tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn og voksing.

“Min favoritt behandling er manikyr. Det er så gøy å se hvor fornøyde kundene blir og vite at resultatet varer lenge!”

Hanne Øistad - Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hanne er kosmetisk dermatologisk sykepleier som er utdannet ved Senzie akademiet. Skolen kan vise til svært gode resultater og har høy prestisje i bransjen. Hanne har over fem års erfaring som kosmetisk sykepleier i tillegg til å ha enda lenger fartstid som sykepleier. Hanne har jobbet flere år i ambulansetjenesten, på sykehus og i hjemmetjenesten. Det viktigste for Hanne er å ivareta deg som kunde og handle ut i fra sykepleiernes etiske retningslinjer. Hun er genuint interessert i mennesker, hudhelse, trening og kosthold. Hanne har mye erfaring med laser, hud- og injeksjonsbehandlinger og tilbyr alle de behandlingene hos oss.

“For meg er det viktigste å få kunden til å føle seg vel - de beste resultatene får man når man har vært gjennom en skikkelig konsultasjon og det er mitt fokus”

Helene - Hudterapeut

Helene har jobbet i skjønnhet- og velværebransjen siden 2011 og elsker det. Hun er utdannet hudterapeut fra Tone Lise Akademiet. Det at det alltid er noe nytt og spennende å lære, samtidig som man møter nye mennesker hver dag gjør at Helene mener dette er den perfekte jobben for henne. Helene elsker produktene til Environ og mener det er noen av de beste produktene hun har jobbet med gjennom sine mange år i bransjen. Fokuset til Helene ligger i å forstå kundene sine og gi alle en unik opplevelse når de besøker salongen vår. Helene tilbyr i dag manikyr, pedikyr, bryn, vipper, voksing og hudpleie.

“Min favorittbehandling er voksing - det er så givende å se så tydelige resultater og få fornøyde kunder”

Luka Luckute - Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Luka er kosmetisk dermatologisk sykepleier som er utdannet ved Senzie akademiet. Skolen kan vise til svært gode resultater og har høy prestisje i bransjen. Luka har gjennom hele oppveksten vært genuint interessert i hud og hudhelse, og gjennomfører derfor blant annet ansiktsbehandlinger hos oss. Luka er veldig opptatt av å ta deg godt i mot og det hun liker best med jobben er å være i kontakt med nye personer hver dag. Ved siden av jobb som kosmetisk sykepleier har Luka jobbet på infeksjonsisolatet og med vaksinering på Ullevål sykehus, som har gjort henne til en ekspert på smittevern. Luka tilbyr laser, injeksjoner og ansiktsbehandlinger hos oss.

“Mitt fokus er at mine kunder får god informasjon og skaper realistiske forventninger til hva som kan oppnås. Jeg er opptatt av ærlighet i møte med kunden, samt profesjonell og kunnskapsbasert utførsel av behandlinger.”

Sofia - Hudterapeut

Sofia er utdannet hudterapeut, foterapeut og makeup artist. I tillegg har hun tatt mange kurs innenfor negler og vipper. Sofia har flere års erfaring fra andre salonger og parfymeri. Helt siden Sofia var liten har hun elsket og hatt stor interesse for makeup, vipper, negler, hudpleie, velvære og skjønnhetsbehandlinger. Det Sofia liker best med jobben er variasjonen hver dag gir. Sofia tilbyr i dag behandlinger innen manikyr, pedikyr, bryn og vipper.

“For øyeblikket er min favorittbehandling vippeløft. Et vippeløft gjør så mye med blikket til kunden, man ser mer våken ut og kundene får wow-effekt med en gang.”

Saldana - Hudterapeut

Sladana er utdannet hudpleier fra Serbia hvor hun gjennomførte en lenger utdannelse på “Higher Medical school for Estehetician”. Sladana begynte å jobbe i bransjen allerede i 2006 og har derfor lang erfaring. Det Sladana synes er spennende i denne bransjen er at det er så mange forskjellige måter man kan hjelpe kunden på. Målet er alltid å levere topp kundeservice og sikre at kunden er fornøyd og føler seg bra. Sladana tilbyr manikyr, pedikyr, bryn, vipper, voksing og hudpleie.

“Jeg er veldig glad i ansiktsbehandlinger, spesielt Microneedling og Kjemisk peeling - fordi man ser så gode resultater på de kundene som gjør flere behandlinger.

Grethe G. Johansen - Kosmetisk dermalogisk sykepleier

Grethe er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet. Skolen kan vise til svært gode resultater og har høy prestisje i bransjen. Grethe har over syv års erfaring som kosmetisk sykepleier og driver sin egen salong, Hud i Nord, i Nord-Norge. Grethe var den første kosmetisk dermalogiske sykepleieren i Nord-Norge, og er opptatt av å levere profesjonelle behandlinger av høy kvalitet til sine pasienter. Hos Olio tilbyr Grethe alle våre rynke-, injeksjon/filler- og hudpleiebehandlinger, slik at hun kan hjelpe alle våre kunder med å ta godt vare på huden.

“Ingen skal måtte gjemme seg, skjemmes over huden, eller slite med problemer som kan løses eller forbedres. I dag finnes så mange virksomme produkter og behandlinger at det faktisk er mulig å gjøre en forskjell!”