Vi søker Hud- og kroppsterapeuter til Oslo og Ski

Vårt kundeløfte:

Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Hos oss vil du komme til terapeuter som vet hva de gjør og som du kan stole på. Vi tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing bryn & vipper, injeksjoner, rynkebehandling og laser - alt i freshe salonger med gode priser, enkel booking, lange åpningstider og kvalitetsgaranti.

Dine fremtidige kollegaer:

Hos oss finner du 15 kunnskapsrike kollegaer som fokuserer på å levere profesjonelle behandlinger av topp kvalitet i behagelige omgivelser. Vårt team av kosmetiske sykepleiere og terapeuter har lang erfaring, grundig opplæring og glimt i øyet. Vi har et godt og trivelig arbeidsmiljø. For oss er det viktig å gi våre kunder gode opplevelser av høy kvalitet til riktig pris.

Våre salonger:

Vi har i dag 3 salonger, en på Valkyrien, en i Vika og en på Grüerløkka.

Om deg:

Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Du er ansvarsfull og lærevillig. Resultatorientert og vet at kundeservice og god veiledning gir resultater for kunden. Du liker å jobbe i team og liker å jobbe mot budsjetter. Du er løsningsorientert og mestrer høyt tempo og mange baller i luften.

Vi tilbyr:

En arena for kontinuerlig læring. Opplæring i våre prosedyrer og produkter. Hyggelig arbeidsmiljø i nye freshe lokaler. Gode lønnsbetingelser med en kombinasjon av fastlønn og provisjon. Vi kan tilby stillinger fra 20-100%

Send din søknad til mona@olio.no For spørsmål ring +47 99243050