Manikyr (lakk/shellac)

499,-

Behandlingen starter med å klargjøre neglene slik at vi har et godt utgangspunkt før vi påfører lakk. Neglene vil bli klippet og filt, og neglebåndene stelt. Vi er opptatt av neglene dine og vil derfor skånsomt kun fjerne det neglebåndet som er dødt uten drill.

I en manikyr hos oss vil du få valget om du ønsker vanlig lakk eller shellac. Vi avslutter manikyren med å påføre en styrkende og fuktighetsgivende olje.

Vi tilbyr dessverre ikke negledesign eller fransk manikyr.

Book Manikyr


Ønsker du at manikyren din skal holde lenger?

Om du regelmessig tar manikyr vil vi anbefale deg å bruke en styrkende olje for neglebåndene. Dette vil sikre sunne og friske neglebånd som vil bidra til at manikyren holder lenger. Hos oss selger vi Semilac sin Nail Care Oil.

Hvorfor shellac?

Shellac er en lakk som blir herdet i en UV-lampe. Dette gjør at lakken tørker med en gang og har en holdbarhet på 2-3 uker. Samtidig vil topcoaten hindre riper i lakken og sikre langvarig glans. En manikyr med shellac vil gjøre at det ser ut som at du har nylakkerte negler i flere uker.

Fjerning av shellac

Har du shellac på neglene før du kommer? Husk å legg til dette i bestillingen din, så det blir satt av nok tid. Fjerning av shellac koster 100,-.

Merke

Hos oss bruker vi et merke som heter Semilac for shellac og CND Vinylux på vanlig lakk.

Garanti

Ved shellac reparerer vi skader på lakken som har skjedd innen en uke gratis. Kontakt oss for å sette opp en time.

Vika

Majorstuen

Vika
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo
Åpent hver dag

Om du lurer på noe, send oss en melding på Facebook eller ring 22120004

Olio Beauty AS
Org.nr. 922 837 023