Olio Signatur - 849,-

I Olio har vi erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som tilbyr hudpleie hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Du kan være sikker på at du vil få hudpleie med kvalitetsprodukter og profesjonelle terapeuter hos oss! Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Dette er behandlingen for deg som ønsker å forberede huden samtidig som du får en avslappende opplevelse. Olio Signatur består av kjemisk peel fra Environ som blir tilrettelagt din hud og hva du ønsker å oppnå sammen med en avslappende ansiktsmassasje. Behandlingen er utviklet etter ønske fra kundene våre. *Kontakt oss om du ønsker å få tilbud på kur

Book Olio Signature

Hva inneholder behandlingen?

Behandlingen starter med en pre-cleanse og cleanse etterfulgt av en avslappende ansiktsmassasje. Vi legger så en kjemisk peel fra Environ. Peelen kan bli lagt i flere lag og forskjellige styrker. Her vil du sammen med hudterapeuten finne den beste løsningen for å oppnå ønsket resultat. Behandlingen avsluttes med en fuktighetsgivende krem og SPF.

Hvem passer behandlingen for?

Vi anbefaler denne behandlingen til de som ønsker å jobbe med tørr/dehydrert hud, akne, pigmentflekker eller aldrende hud samtidig som de ønsker en avslappende opplevelse. En kjemisk peel fungerer i de dypere lagene av huden, og det er det som skiller den fra en vanlig dyprens.

Hvorfor ta en kur?

Du vil se forbedret hud etter en behandling, men resultatet blir bedre med en kur over lengre tid. Dette fordi hudcellene dine stadig fornyer seg, men ikke alle er i samme fase på én gang. En kur vil derfor kunne bidra til at vi får tak i alle cellene i de forskjellige syklusene og resultatet vil da bli bedre. Antall behandlinger i en kur og lengden mellom disse vil variere fra person til person men ligger typisk på ca. 4-6 behandlinger. Ta kontakt med oss for å få tilbud på en kur.

Produkter

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud. Vi selger hudprodukter fra Environ som er anerkjent verden over for sin forskning innen hud.

Etter behandling

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.

Bli Olio-medlem

Melder du deg inn i vår bonusklubb får du hver 10. behandling gratis gjennom olio-poeng. Bli medlem i dag!

Bli medlem her

Vika

Majorstuen

Grünerløkka

Vika
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo
Åpent hver dag

Om du lurer på noe, send oss en melding på Facebook eller ring 22120004

Olio Beauty AS
Org.nr. 922 837 023