Microneedling / Dermapen 1949,- (Pakkepris 1615,-)

I denne behandlingen (55 min) bruker vi en spesiallaget penn med flere tynne nåler som lager små kanaler/hull i huden. Dette fører til kontrollerte skader på hudens ytterste hudlag og stimulerer huden til å reparere seg selv. Dette fører til ny cellevekst og økt produksjon av kollagen og elastin.

I Olio har vi erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som tilbyr Microneedling/Dermapen hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Du kan være sikker på at du vil få hudpleie med kvalitetsprodukter og profesjonelle terapeuter hos oss! Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Book Microneedling

Hva inneholder behandlingen?

Før hver behandling utfører vi en grundig konsultasjon hvor hudterapeuten forklarer prosessen og lager en plan på antall behandlinger som er nødvendig for ønsket resultat. Selve behandlingen starter med en pre-cleanse og cleanse før microneedlingen begynner. Her vil vi systematisk gå over det området du ønsker å få behandlet. For optimal effekt vil vi etter at needlingen er ferdig legge på et tynt lag med kjemisk peel som vil virke i kort tid. Behandlingen avsluttes med en avkjølende maske som vil virke i ca 15 minutter og gi fuktighet til huden.

Hvem passer behandlingen for?

Vi anbefaler microneedling/dermapen til de som ønsker å jobbe med:

- Ujevn hudtone
- Store porer
- Små linjer og fine rynker
- Ujevn hudstruktur
- Pigmentflekker
- Arr og akne arr
- Aldersforandring og solskadet hud

Hvorfor ta en kur?

Man vil se forbedret hud etter en behandling, men for å oppnå optimalt resultat fra microneedling, anbefaler vi å gjennomføre en kur på 3-5 behandlinger. Microneedling mot dype arr etter akne og strekkmerker er det som typisk trenger flest behandlinger. Mellom hver microneedling behandling må det gå minimum 7 dager om du bruker A-vitamin fra Environ og 3 uker for alle andre. Vi anbefaler alle å bruke hjemmeprodukter som inneholder vitamin A.

Produkter

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud. Vi bruker hudprodukter fra Environ som er anerkjent verden over for sin forskning innen hud.

Etter behandling

De første 24 timene etter behandlingen vil du kunne merke rødhet i huden, varme og mulig hevelse og ømhet. For mange kan det føles litt som å være solbrent. Dette vil typisk gi seg etter 2-4 dager.

Etter en microneedling behandling er det viktig å la huden slappe av. Det betyr å la huden være fri for sminke og kosmetikk og ikke vaske ansiktet samme dag. De første 24 timene burde man også unngå å utsette huden for varme gjennom soling, trening, steam/badstue osv. Og som alltid husk å bruke SPF selv når det ikke er sol.

Hvem passer ikke behandlingen for?

Microneedling/Dermapen er en behandlig som kan brukes på alle hudtyper og vil hjelpe mange forskjellige hudtilstander. Dessverre er det også en del pasienter behandlingen ikke passer for. Om noen av punktene under gjelder deg må det på forhånd avklares med en av hudterapeutene våre om du kan gjennomføre behandlingen.

- Går du på cellegift/stråling
- Er du gravid eller ammende
- Har du Hiv/Aids
- Har du keloide arr
- Blør du mye eller går på blodfortynnende
- Går du på antibiotika eller kortison (krem)
- Har du nylig blitt operert og fortsatt går på sterke medikasjoner
- Har du diabetes
- Har du eksem/psoriasis
- Har du åpne sår

Bli Olio-medlem

Melder du deg inn i vår bonusklubb får du hver 10. behandling gratis gjennom olio-poeng. Bli medlem i dag!

Bli medlem her

Vika

Majorstuen

Grünerløkka

Vika
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo
Åpent hver dag

Om du lurer på noe, send oss en melding på Facebook eller ring 22120004

Olio Beauty AS
Org.nr. 922 837 023