Dyprens - 649,-

I Olio har vi erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som tilbyr dyprens hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Du kan være sikker på at du vil få hudpleie med kvalitetsprodukter og profesjonelle terapeuter hos oss! Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Ønsker du en fresh hud med glød? En dyprens fjerner overflødig talg og døde hudceller. Behandlingen øker blod og lymfesirkulasjon som gir huden en sunn glød.

Book Dyprens

Hva inneholder en behandlingen?

I en dyprens starter vi med en pre-cleanse og en cleanse. Deretter fjerne vi døde hudceller ved å eksfolierer huden. Behandlingen avsluttes en en avslappende ansiktsmaske.

Hvem passer behandlingen for?

Denne behandlingen passer for de som ønsker en dyprens av huden. En ansiktsbehandling er også svært avslappende og passer godt i en hektisk hverdag.

Produkter

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud. Vi bruker hudprodukter fra Environ. Environ er anerkjent verden over for sin forskning innen hudprodukter.

Etter behandling

Behandlingen har ingen nedetid, det vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Du vil forlate salongen med en ren og glødende hud.

Bli Olio-medlem

Melder du deg inn i vår bonusklubb får du hver 10. behandling gratis gjennom olio-poeng. Bli medlem i dag!

Bli medlem her

Vika

Majorstuen

Grünerløkka

Vika
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo
Åpent hver dag

Om du lurer på noe, send oss en melding på Facebook eller ring 22120004

Olio Beauty AS
Org.nr. 922 837 023