Elixir Anti-Aging Peel - 839,- (før 1199,-)

Olio har vi erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som tilbyr Elixir Anti Aging Peel hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Du kan være sikker på at du vil få hudpleie med kvalitetsprodukter og profesjonelle terapeuter! Derfor har vi også kvalitetsgaranti, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Dette er behandlingen for deg som ønsker å behandle aldring, fine linjer, solskader og grov hud!

*Gjelder behandlinger gjennomført innen utgangen av oktober 2021.

Book time

Hva inneholder behandlingen?

Elixir Anti Aging Peel starter med en forbehandling som er med på å fremme effekten av behandlingen. Forbehandlingen vil også reparere DNA-skader i huden og beskytter mot frie radikaler. Deretter påføres selve peelen i antall lag som passer for huden din. Her vil du sammen med hudterapeuten finne den beste løsningen for å oppnå ønsket resultat. Behandlingen avsluttes med en fuktighetsgivende krem og SPF.

Hvem passer behandlingen for?

Vi anbefaler denne behandlingen til de som ønsker å behandle grov og livløs hud, fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og solskader. En peel fungerer i de dypere lagene av huden, og det er det som skiller en vanlig dyprens fra denne behandlingen.

Hvorfor ta en kur?

Du vil få forbedret hud etter en behandling, men resultatet blir bedre med en kur over lengre tid. Dette er fordi hudcellene dine stadig fornyer seg, men ikke alle er i samme fase på én gang. En kur vil derfor kunne bidra til at vi får tak i alle cellene i de forskjellige syklusene og resultatet vil da bli bedre. Antall behandlinger i en kur og lengden mellom disse vil variere fra person til person, men ligger typisk på ca. 4-6 behandlinger. Ta kontakt med oss om du ønsker å få tilbud på en kur.

Produkter

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud. Vi bruker hudprodukter fra Elixir som er utviklet av norske hudleger og med dokumentert effekt.

Etter behandling

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb, men vi anbefaler å ikke dusje, ta badstue eller trene de første 24 timene etter behandling. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.

* Gjelder behandlinger utført innen utgangen av oktober 2021

Book time

Bli Olio-medlem

Melder du deg inn i vår bonusklubb får du hver 10. behandling gratis gjennom olio-poeng. Bli medlem i dag!

Bli medlem

Vika

Majorstuen

Grünerløkka

Vika
Huitfeldts gate 11
0253 Oslo
Åpent hver dag

Om du lurer på noe, send oss en melding på Facebook eller ring 22120004

Olio Beauty AS
Org.nr. 922 837 023